شاهکار گوگل: دانگل HDMI ارزان قیمت

ساخت وبلاگ

امکانات وب


-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->
-->-->-->-->-->-->
-->-->-->
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
کد جست و جوی گوگل-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->

 با به سر آمدن دوران پلیرهای دیسک نوری نظیر پخش کننده های VCD و DVD و حتی بزودی Blue-ray و روی کار آمدن مدیا پلیرهای تحت شبکه آنلاین و آفلاین چه به صورت مستقل ،چه بصورت یکپارچه سازی شده درون تلویزیون های مدرن و حتی به صورت نرم افزار برای گوشی های هوشمند و رایانه ها، شرکتهای مختلف اقدام به معرفی محصولات مختلفی در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری نموده اند. از بهترین محصولات سخت افزاری که تا کنون در این بازار ارائه شده می توان به Chromecast محصول انقلابی شرکت گوگل اشاره کرد.



در واقع Chromecast دومین پخش کننده رسانه ای گوگل می باشد.  محصول قبلی گوگل به نام  Nexus Q یک شکست تمام عیار را در این زمینه برای این شرکت رقم زد. Nexus Q در 27 ژانویه 2012 در کنفرانس Google I/O معرفی شد.  قیمت گزاف 299 دلاری و عدم وجود بسترهای نرم افزاری لازم و عدم سازگاری با ارائه دهندگان سرویس های پخش ویدئو آنلاین در زمان عرضه به سنگین تر شدن این شکست برای گوگل کمک زیادی کردند.


گوگل با استفاده از تجربه ای که در این زمینه کسب کرده بود می دانست که راه حل، یک دستگاه بسیار ساده و در عین حال کارآمد و سازگار و ارزان قیمت است، دانگل کوچکی که فقط اندکی از یک USB  فلش بزرگتر بوده و از طریق درگاه HDMI به تلویزیون یا مانیتور متصل می شود و همه این ها به علاوه یک قیمت باور نکردنی، یعنی فقط 35 دلار باعث شد که این محصول، انقلابی در زمینه پخش کننده های آنلاین ایجاد کند. کافیست این مبلغ را هزینه کنید تا تلویزیون قدیمی شما که فاقد امکانات تلویزیون های هوشمند جدید امروزیست به تمامی توانایی ها دست پیدا کند، برای این کار تنها به یک پورت HDMI  نیاز دارید. دسترسی به سرویس هایی نظیر Netflix, YouTube, Hulu Plus, Google Play Movies and Music, and Chrome  و همچنین اکو سیستم نرم افزاری رو به رشد برای Chromecast جذابیت این ابزار کوچک را بیشتر کرده اند.
از آنجایی که درون بسته بندی Chromecast کنترل از راه دور وجود ندارد شاید این سوال برای مخاطب مطرح شود که برای کنترل Chromecast چه باید کرد؟ در واقع جواب این سوال اینست که شما برای این کار به ابزار جدیدی نیاز ندارید، ومی توانید با آیفون، آیپد، گوشی یا تبلت اندروید و حتی از طریق مرورگر کروم در کامپیوتر خود Chromecast را کنترل نمایید.


راه اندازی Chromecast نیز بسیار ساده بوده و بصورت Plug and play می باشد کافیست Chromecast را به یک در گاه HDMI متصل سازید. سپس اتصال شبکه بیسیم را برقرار سازید ودر مرحله بعد شما می توانید با یک کلیک فایل ویدئویی، عکس یا سایر فایل های رسانه ای را از گوشی هوشمند، تبلت یا لپ تاپ خود به Chromecast ارسال نمایید.
نحوه پخش این فایل ها نیز به صورت Streaming  بوده ودر واقع فایل مورد نظر هیچ گاه به صورت یکجا منتقل نمی شود بلکه ذره ذره انتقال یافته و هم زمان پردازش و پخش می شود. بر خلاف پخش کننده های چند رسانه ای دیگر در حال حاضر Chromecast  از Streaming آفلاین پشتیبانی نمی کند و پخش هر گونه فایل با استفاده از این ابزار مستلزم وجود ارتباط  اینترنتی می باشد. ولی با این وجود استقبال چشم گیر کاربران از این کوچولوی دوست داشتنی برگ زرین دیگری را در کارنامه گوگل رقم زده است.
خوش آمدید...
ما را در سایت خوش آمدید دنبال می کنید

برچسب : گوگل, صوتی و تصویری, سخت افزار, نویسنده : مهدی ابراهیمی me80 بازدید : 260 تاريخ : چهارشنبه 7 / 12 ساعت: 18:21