مشخصات Nokia Lumia 925

ساخت وبلاگ

امکانات وب


-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->
-->-->-->-->-->-->
-->-->-->
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
کد جست و جوی گوگل-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->

  گوشی موبایل نوکیا لومیا 925 - Nokia Lumia 925

 

پس از هفته‌ها حدس و گمان و شایعات مختلف، نوکیا پرچم‌دار جدید گوشی‌های هوشمند خود را با نام Lumia 925 معرفی کرد. لومیا 925 را می‌توان بدون شک برترین گوشی مبتنی بر ویندوز فون 8 تا به این تاریخ دانست. همانند پرچم‌دار قبلی، یعنی لومیا 920، لومیا 925 نیز از یک دوربین با سنسور 8.7 مگاپیکسلی با تثبیت کننده تصویر و دیافراگم f/2.0 بهره می‌برد. به علاوه دوربین این گوشی به فلاش LED نیز مجهز شده است. لومیا 925 دارای سه تفاوت اصلی با مدل قبلی یعنی 920 می‌باشد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به قاب آلومینیومی دور گوشی اشاره کرد. در حالی که پشت گوشی همچنان از پلی کربنات می‌باشد، نوکیا دور بدنه‌ی این گوشی یک قاب بسیار زیبای آلومینیومی قرار داده که جلوه بسیار زیبایی به گوشی داده است. ضخامت این گوشی 8.5 میلی‌متر بوده و وزن آن معادل 139 گرم است که یک جهش بزرگ نسبت به لومیا 920 محسوب می‌گردد. اما تفاوت دوم این گوشی با لومیا 920 در پنل صفحه نمایش آن می‌باشد. برخلاف لومیا 920 که از صفحه نمایش LCD استفاده می‌کرد، لومیا 925 از صفحه نمایش AMOLED با تکنولوژی ClearBlack بهره می‌برد. با توجه به اینکه رنگ مشکی کاربرد فراوانی در محیط رابط کاربری سیستم عامل ویندوز فون 8 دارد، این تعویض پنل از LCD به AMOLED را، یک جهش بزرگ می‌دانیم. آخرین تفاوت مربوط به میکروفن ثانویه IHF اضافه شده به لومیا 925 می‌باشد که به کمک آن می‌توان حتی هنگام فیلم‌برداری در فضاهای شلوغ نیز، صدای بسیار خوب و شفافی را ضبط کرد.
سایر مشخصات لومیا 925 دقیقا مشابه لومیا 920 می‌باشد. لومیا 925 از ماه ژانویه (تیر ماه) و با قیمت 600 دلار وارد بازار خواهد شد.

 

مشخصات کلی:یک سیم کارته - وزن : 139 گرم - مناسب برای عکاسی
پردازنده:Qualcomm MSM8260 Snapdragon Chipset Dual-Core Krait CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع AMOLED - سایز صفحه نمایش: 4.5 اینچ - دارای رزولوشن 1280 × 768 - تراکم پیکسلی: 332 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت
شبکه های ارتباطی:3G - 4G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - NFC - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Microsoft Windows Phone 8 - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 2000 میلی آمپر ساعتی
 
طراحی و ساخت
بیشترین تغییر این گوشی نسبت به لومیا 920، در شکل ظاهری و کیفیت ساخت آن است. بر خلاف مدل پیشین که بدنه ای پلی کربناتی و البته بی نهایت با کیفیت و مقاوم را دارا بود، این گوشی دارای قابی آلومینیومی در دور گوشی و قاب پشتی پلی کربناتیست که ظرافت بسیاری نیز در ساخت آن به خرج داده شده و بدنه زیبایی را برای گوشی فراهم آورده است. مدل‌های پیشین لومیا اکثرا دارای بدنه‌هایی قطور و تا حدودی سنگین وزن بودند، اما نوکیا در این گوشی از آلومینیوم و پلی کربنات استفاده کرده که باعث گردیده علاوه بر زیبا شدن ظاهر گوشی، وزن آن نیز به شکل قابل توجهی کاهش یابد. از نظر طول و عرض، این گوشی کاملا مشابه Lumia 920 است، فقط قطر آن از 10.7 به 8.5 میلی متر کاهش یافته و وزن آن نیز با کاهشی 46 گرمی، به 139 گرم رسیده است. 
لبه سمت چپ و زیرین گوشی کاملا آلومینیوم یکپارچه است و هیچ کلید یا شکافی را در هود جای نداده. اما بر روی لبه راستی گوشی، می‌توان کلید های کنترل صدا، پاور و شاتر دوربین را مشاهده نمود.لبه بالایی نیز محل قرار گیری جک 3.5 میلی متری هدفون، درگاه microUSB و شکاف سیم کارت است که البته آخری توسط درپوشی آلومینیومی پوشانده شده. نهایتا بر روی قاب پشتی نیز دوربین، فلاش و بلندگو قرار دارند.
اما طراحی گوشی نیز به گونه ایست که در اطراف صفحه نمایش هیچ لبه ای وجود ندارد و صفحه نمایش مقداری از بدنه گوشی بالاتر است، به همین دلیل شما در هنگام کار با آن، لبه های گوشی را حس نمی‌کنید. این به تنهایی مورد خوب و دوست داشتنی‌ای است، اما متاسفانه قاب پشتی گوشی به میزان زیادی لیز می‌باشد که نگهداری گوشی را در دست دشوار می‌کند. یعنی همواره باید گوشی را خیلی سفت نگه دارید، چرا که قاب پشتی هیچ گونه اصطکاکی با دست ندارد و به راحتی می‌تواند از دست کاربر سر بخورد. در کل باید گفت این گوشی از مدل پیشین ظاهری زیباتر دارد که سبکی آن، یک مزیت مهم‌تر لومیا 925 نسبت به 920 محسوب می‌گردد.

صفحه نمایش
Lumia 920 دارای یک صفحه نمایش انحنا دار 4.5 اینچی با دقت 1280×768 است که به تکنولوژی جدید نوکیا یعنی PureMotionHD+ نیز مجهز شده است. با وجود چنین رزولوشنی، تراکم پیکسلی این صفحه نمایش 332ppi می‌شود که عدد بسیار خوبیست. پنل AMOLED به کار رفته در این گوشی، یکی دیگر از تفاوت‌های لومیا 925 با لومیا 920 است که دارای پنل LCD بود. همچنین این صفحه نمایش قادر است 16 میلیون رنگ را نمایش دهد. عملکرد این صفحه نمایش در زوایای مختلف و در زیر نور مستقیم آفتاب نیز بسیار عالیست. اما مهم‌ترین نو آوری نوکیا در این گوشی به قابلیت جدید صفحه نمایش آن بر می‌گردد. این صفحه نمایش دارای تکنولوژی جدیدی به نام Super Sensitive Touch است که به کاربران این امکان را می‌دهد که بتوانند با گوشی خود حتی با دستکش نیز کار کنند! این قابلیت فوق‌العاده است و کارایی بی نظیری دارد. در ضمن، با وجود پنل AMOLED موجود، رنگ مشکی در این صفحه نمایش بسیار عمیق تولید می‌گردد که در هنگام کار با گوشی، نمی‌توان به راحتی محل تلاقی صفحه نمایش با بدنه را تشخیص داد.

سخت افزار
اما مغز متفکر این گوشی چیپ Snapdragon S4 است که پردازنده دو هسته ای 1.5 گیگاهرتزی Krait و پردازشگر گرافیکی Adreno 225 را به همراه دارد. در ضمن Lumia 925 دارای یک گیگابایت حافظه RAM است. این قدرت پردازشی باعث می‌گردد که این گوشی تمامی دستورات کاربر را به راحتی هر چه تمام‌تر اجرا نماید. حافظه داخلی این گوشی نیز 16 گیگابایت است که البته با توجه به عدم پشتیبانی این گوشی از کارت حافظه جانبی، باید به همین 16 گیگابایت قناعت نمود. البته مدل تحت قرارداد Vodafone این گوشی دارای حافظه 32 گیگابایتی است. با توجه به عملکرد خوب سیستم عامل ویندوز در مدیریت حافظه رم، عملکرد سخت افزاری این گوشی بسیار مناسب است و دستورات کاربر به سرعت اجرا می‌گردند. این گوشی از تنوع بسیار خوبی جهت اتصال به دنیای اینترنت از جمله پشتیبانی از شبکه پر سرعت 4G ، 3G، GPRS، Edge و Wi-Fi برخوردار است که باعث می‌گردد با توجه به صفحه نمایش بزرگ و سیستم عامل آن، مرورگری اینترنت در آن به بهترین و لذت بخش ترین حالت انجام پذیرد.

نرم افزار
Lumia 925 نیز یکی از گوشی‌های عرضه شده به بازار است که از سیستم عامل Windows Phone 8 بهره می‌برد. مایکروسافت تبلیغات زیادی برای این سیستم عامل انجام داده بود و کاربران انتظار زیادی از نسخه‌ی جدید سیستم عامل موبایل کمپانی مایکروسافت داشتند. در عمل باید گفت که اگر پیش‌تر کاربر گوشی‌های مبتنی بر ویندوز فون 7.0 و 7.5 بوده‌اید، تغییرات زیادی در محیط سیستم عامل احساس نخواهید کرد. اصلی‌ترین تغییر ایجاد شده در سیستم عامل ویندوز فون 8 نسبت به نسخه های پیشین، منوی Start است که قابلیت‌های شخصی سازی جدیدی به آن اضافه شده است. برای مثال شما می‌توانید ابعاد کاشی‌های متحرک (Live Tiles) را تغییر داده و چیدمان آن‌ها را بنا به سلیقه‌ی خود تغییر دهید. تغییر اصلی ایجاد شده در صفحه‌ی قفل گوشی (Lockscreen) می‌باشد.
تعداد زیادی از پیغام‌ها و هشدارها به صورت بسیار کامل و جامع در این صفحه نمایش داده می‌شوند که کاربر می‌تواند نوع پیغام‌های نشان داده شده در این صفحه را بنا به نیاز و سلیقه‌ی خود، از منوی تنظیمات دستگاه تغییر دهد. از قابلیت‌های کاربردی این سیستم عامل می‌توان به منوی مالتی تسکینگ اشاره کرد که کاربر می‌تواند با نگه داشتن کلید Back بر روی گوشی وارد این منو شود. ویندوز فون 8 به طور پیش فرض از مرورگر اینترنت Internet Explorer 10 استفاده می‌کند. این مرورگر بسیار روان است و با سرعت بالایی می‌تواند صفحات اینترنتی را نشان دهد. به علاوه این مرورگر اینترنت به کاربر این امکان را می‌دهد که صفحات اینترنتی مورد نظر را با دوستان خود از طریق SMS و شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارد. 
به جز این امکانات، نمی‌توان گفت که ویندوز فون 8 تغییر چشمگیری نسبت به ویندوز فون منگو (نسخه‌ی 7.5) داشته است. مایکروسافت طراحی ویندوز فون 8 را به بهترین نحو انجام داده است. محیط سیستم عامل کاملا روان است و کاربران کوچک‌ترین کاهش سرعتی هنگام کار کردن و سوئیچ کردن بین برنامه های مختلف مشاهده نخواهند کرد. 

دوربین
این گوشی یک عضو دیگر از خانواده لومیا خواهد بود که از تکنولوژی PureView در دوربین خود بهره می‌برد. درست است که سنسور دوربین این گوشی همانند گوشی 808، سنسوری 41 مگاپیکسلی نبوده و تنها 8 مگاپیکسل است ولی طبق ادعای کمپانی نوکیا، این سنسور که ساخت کمپانی معتبر کارل زایس می‌باشد بسیار بهتر و بهینه تر از سنسورهای 8 مگاپیکسلی موجود بر روی گوشی‌های دیگر است. به علاوه این دوربین به فلاش LED نیز مجهز بوده و می‌تواند با کیفیت Full HD 1080p فیلم‌برداری کند. با وجود کمینه نسبت کانونی لنز دوربین این گوشی که f/2.0 را به کاربر ارائه می‌نماید، عملکرد این دوربین در شرایط نا مساعد نوری بسیار رضایت بخش است و عکس‌های بسیار خوبی را در فضاهای تاریک ثبت می‌نماید. در ضمن، تغییر دیگر این دوربین نسبت به مدل پیشین، استفاده آن از ایزو 3200 در شرایط نوری بد است که باز هم به بهتر شدن عکس‌ها کمک می‌نماید.
همچنین، نوکیا برنامه ای را به نام Nokia Smart Cam به دوربین افزوده که بسیاری از امکانات گلکسی اس 4 سامسونگ را به این گوشی نیز می‌افزاید. به طور مثال، با فشردن دکمه شاتر چندین عکس ثبت می‌گردد و شما می‌توانید با وجود آن‌ها، مواردی را از عکس حذف نمایید، بهترین صورت را انتخاب کنید، یا یک عکس به شیوه Action Shot ثبت نمایید که در آن، شخص یا سوژه مورد نظر با حرکاتش ثبت می‌گردد و از سوژه در حال حرکت، چندین عکس در یک عکس ثبت می‌گردد.
اما کیفیت عکس‌های ثبت شده نیز کاملا رضایت بخش هستند. البته عکس‌ها در شرایط نوری مناسب شرایط به مراتب بهتری دارند، ولی در شب نیز عکس‌های خوبی ثبت می‌گردد. البته باید اذعان کنیم که منظور از عکس خوب، عکس‌های قابل چاپ نیستند، بلکه نسبت به دوربین دیگر گوشی‌ها، مقداری شرایط نوری بهتری دارند.

باتری
طبق اعلام نوکیا، باتری موجود بر روی این گوشی یک باتری 2000 میلی آمپر-ساعتی از نوع لیتیوم یونی است که به راحتی بیش از 18 ساعت مکالمه ممتد را پشتیبانی می‌نماید و در حالت آماده به کار، بیش از 440 ساعت می‌تواند گوشی را روشن نگاه دارد.

و در نهایت آخرین قابلیتی که در مورد این گوشی لازم است به آن اشاره کنیم، وجود 7 گیگابایت حافظه مجازی SkyDrive به همراه آن است که به کاربران اهدا می‌گردد.

جمع بندی
به نظر می‌رسید سری جدید گوشی‌های نوکیا از خانواده لومیا بتوانند یک‌بار دیگر کمپانی نوکیا را احیا نمایند، اما لومیا 820 و 920 موفق به انجام این مهم نگردیدند، حال نوکیا شانسش را در تولید لومیا 925 امتحان می‌کند. با وجود این همه امکانات خوب، می‌توان لومیا 925 را پرچم دار آبرومند نوکیا در بین گوشی‌های هوشمند سطح بالای بازار دانست که به راحتی می‌تواند با محصولات ساخت اپل، سامسونگ، سونی و HTC رقابت نماید و مدافع اعتبار نوکیا باشد.
 
مزایا:
پردازنده دو هسته ای قدرتمند به همراه یک گیگا بایت رم
صفحه نمایش بزرگ 4.5 اینچی با پنل AMOLED
تراکم پیکسلی 332ppi صفحه نمایش
دوربین 8 مگاپیکسلی بسیار با کیفیت
باتری با شارژدهی مناسب
پشتیبانی از امکانات متنوع ارتباطی مانند 4G، 3G، GPRS، Edge و Wi-Fi
قابلیت NFC و DLNA
سیستم عامل ویندوز فون 8
معایب:
فقدان شکاف کارت حافظه جانبی

 

 

خوش آمدید...
ما را در سایت خوش آمدید دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مهدی ابراهیمی me80 بازدید : 259 تاريخ : جمعه 2 / 12 ساعت: 18:37