خرید بک لینک

درباره سایت

خوش آمدید

این وبلاگ برای تکنولوژی ساخته شده است.

امکانات وب


-->-->--> -->-->-->-->-->-->-->-->-->--> -->-->--> -->-->--> -->-->-->
-->-->--> -->-->-->
-->-->-->
Google

در اÙx8aÙx86 Ùx88بÙx84اگ
در Ùx83Ùx84 اÙx8aÙx86ترÙx86ت
کد جست Ùx88 جÙx88Ûx8c Ú¯Ùx88Ú¯Ùx84 -->-->--> -->-->-->--> -->-->-->

 ماه گذشته بود که Geeksphone از عرضه یک تلفن هوشمند دو سیستم عامله خبر داد. در آن زمان اطلاعات زیادی در مورد این تلفن منتشر نشد. اخیراً اطلاعات بیشتری از این تلفن به بیرون درز پیدا کرده.



این تلفن Revolution  نام دارد و دو سیستم عامل مختلف را در یک دستگاه ارائه می کند. همان طور که از پیش مشخص بود یکی از دو سیستم عامل به طور حتم اندروید است. فکر ویندوزفون و iOS را هم از ذهن بیرون کنید. سیستم عامل دوم به احتمال بسیار زیاد سیستم عامل فایرفاکس (Firefox OS) خواهد بود.
اندورید به عنوان سیستم عامل پایه عمل خواهد کرد و کاربر به کمک قابلیت Boot2Gecko می تواند به سیستم عامل فایرفاکس سوییچ کند. در ضمن امکان استفاده از به روز رسانی های OTA هم وجود خواهد داشت. 


این تلفن به یک پردازشگر دو هسته ای اتم اینتل با سرعت 1.6 گیگاهرتز، نمایشگری 4.7 اینچی با رزولوشن 960 در 540 پیکسل، 1 گیگابایت رم، 8 مگاپیکسل دوربین پشتی و 2 مگاپیکسل دوربین مکالمه تصویری مجهز است. هنوز از قیمت و زمان عرضه این تلفن هوشمند خبری نداریم. یقیناً یکی از مهم ترین فاکتورهای تعیین کننده در موفقیت این تلفن، قیمت آن است. 

برچسب: Firefox OS, اندروید, موبایل, نویسنده: مهدی ابراهیمی تاريخ: شنبه 12 / 11 ساعت: 20:25

صفحه بندی