درآمد مایکروسافت از اندروید، 5 برابر درآمد این شرکت از ویندوز فون است!

ساخت وبلاگ

امکانات وب


-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->
-->-->-->-->-->-->
-->-->-->
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
کد جست و جوی گوگل-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->

 یک شرکت فعال در زمینه خدمات مالی اخیراً گزارش جالبی را منتشر کرده. این گزارش نشان می‌دهد که اندروید گوگل نه تنها تهدیدی برای مایکروسافت نیست، بلکه پدیده ای سودآور برای مایکروسافت به حساب می‌آید!



بر اساس توافقاتی که بین این دو غول دنیای تکنولوژی صورت گرفت، مایکروسافت در سال مالی گذشته بابت حق امتیاز محصولات، به میزان 1.6 میلیون دلار از گوگل دریافت کرد. نکته جالب در این میان این است که تمام این پول‌های حاصله از اندروید در نهایت برای پر کردن چاله های سرویس‌ها و محصولاتی چون اسکایپ و ویندوز فون به کار می‌رود. بر اساس آمار موجود، ایکس باکس بیشترین ضررها را نصیب مایکروسافت کرده، به طوری که گفته می‌شود این حوزه برای ردموندی ها هر ساله بیش از 2 میلیارد دلار ضرر دهی به همراه می آورد. 
تحلیلگر شرکت Nomura اعتقاد دارد که مایکروسافت به ازای فروش هر دستگاه اندرویدی، 5 دلار به جیب می‌زند و به نوعی بیش از 70% بازار را با قراردادهای اجازه نامه ای (لایسنس) خود تحت پوشش دارد. در سه ماهه چهارم سال 2012، 122.5 میلیون دستگاه اندرویدی به فروش رسید که این قضیه حدود 386 میلیون دلار را مستقیم به جیب مایکروسافت منتقل کرد. در سه ماهه دوم سال 2013 این رقم به 489 میلیون دلار رسید و در کل سال مالی 2013 این رقم حدود 1.6 میلیارد دلار تخمین زده شد. مایکروسافت در سال‌های مالی 2014 و 2015 به ترتیب رکوردهای 1.73 و 1.82 میلیارد دلاری را از فروش دستگاه های اندرویدی خواهد زد!


از سویی دیگر، برخی اعتقاد دارند درآمد حاصل از فروش هر دستگاه اندرویدی برای مایکروسافت به 15 دلار هم می‌رسد. اگر این‌طور باشد این اعداد و ارقام را باید ضربدر سه کرد. در یک کلام، پلتفرم اندروید برای مایکروسافت از پلتفرم ویندوز فون نان آور تر است! بر اساس آمار موجود، سود حاصل از فروش ویندوز فون در سال مالی 2013 کمتر از 22 درصد سود حاصل از فروش امتیاز  استفاده از پتنت های این شرکت به تولید کنندگان تلفن های هوشمند اندرویدی بود. به عبارتی، اندروید در سال گذشته 5 برابر ویندوز فون برای مایکروسافت سود به همراه داشت.  به نظر می‌رسد که کسب درآمد از اکوسیستم حریف، هنری است که مایکروسافت طی سال‌ها کلنجار رفتن با قراردادهای مرتبط با لایسنس های محصولات مختلف به دست آورده. 
 
خوش آمدید...
ما را در سایت خوش آمدید دنبال می کنید

برچسب : مایکروسافت, اندروید, ویندوز, موبایل, گوگل, نویسنده : مهدی ابراهیمی me80 بازدید : 266 تاريخ : شنبه 26 / 11 ساعت: 18:05